Daagt uit tot leren en ontwikkelen

Wie ben ik?

Ik ben Wilmie Colbers (1968) moeder van een tweeling (2005). Sinds 2015 run ik mijn eigen business. Daarvoor werkte ik binnen verschillende organisaties in functies waarbij Kwaliteit en Mensen samenkomen.

Een leven lang leren breng ik met veel plezier in de praktijk. Ik heb al het één en ander verzameld aan opleidingen en ervaringen.

Zie: https://www.linkedin.com/in/wilmiecolbers/

De praktijkervaring op de werkvloer is voor mij daarbij even belangrijk als mijn promotieonderzoek. Zonder de ervaring op de werkvloer zou ik een andere onderzoeker zijn geweest. Ik ga uit van een complementair dualisme. Alle stukken samen maken één geheel waarbij tegenstellingen niet bestaan.

Ik kom uit twee families, de familie van mijn moeder, hoogopgeleid, hardwerkend en sociaal aangepast. De familie van mijn vader, ondernemers, harde werkers en kunstenaars met lef en eigen wijsheid. Ik kan mezelf niet definiëren zonder anderen, en ik kies er heel bewust voor vanuit een open hart me steeds te verbinden met mensen ofwel Ubuntu (Afrikaanse filosofie).

Mijn motto

It’s not about you

It’s not about me

It’s about “We”

Working together

As one

 

I am because we are

                                            Ubuntu

 

Ontwikkelen

Wat is ontwikkelen? Het jezelf ontdoen van wikkels die je hebt gebruikt als aanpassing aan situaties waar je je in bevond. Je ontdekt meer wie je zelf bent, als je je gaat ontwikkelen. Je doet dat in contact met anderen. Je ontwikkelt bewustzijn en maakt je eigen keuzes.

Mijn logo

Watersturing, gaat voor mij over balans. Een rustige onderstroom met uitdagingen. Ik ben de inspirator die zorgt dat er beweging ontstaat op een rustige basis. Water is zachtheid en kracht in één.  

 

Algemene voorwaarden  Privacy Policy      Disclaimer  Klachtenregeling