Daagt uit tot leren en ontwikkelen

Colbers-advies verzorgt de website www.colbers-advies.nl .

Colbers-advies streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij op de website plaatst, zodat de informatie actueel, feitelijk juist en dus betrouwbaar is.

Ondanks de constante aandacht voor de kwaliteit van de inhoud door Colbers-advies, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

De houders van deze website zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden. Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom.

Beeldrecht

Van alle op de pagina’s van de sites van Colbers-advies gepubliceerde foto’s zijn de gebruiksrechten geregeld met de fotografen.

Zonder toestemming van de desbetreffende fotografen is hergebruik van de afbeeldingen (digitaal of anderszins) niet toegestaan.

Toestemming

De informatie die op de site van Colbers-advies staat, mag vrij verspreid worden, mits voor niet-commerciële doelen en met de juiste bronvermelding.

Neem voor vragen over het overnemen van materiaal van deze website contact op met Wilmie Colbers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Colbers-advies

Maricollenweg 33

5971 AS Grubbenvorst

06-12153560

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.